2013. július 23., kedd

MINI Thermo hőre színt váltó körömlakk 5ml ÚJ 18 - Jelenlegi ára: 390 Ft


Thermo körömlakk - 5ml
Színváltós körömlakk, mely a hőmérséklet változások hatására váltja a színét a képen látható színekben. Nagyon szép, nagyon egyedi.
A legjobb hatást akkor éred el, ha 3 nagyon vékony rétegben viszed fel és mindegyik után vársz száradsáig, mielőtt felviszed a következő réteget. Ha elég vékonyan kened hamar szárad és az eredmény minden fáradozást megér!
Használat előtt felrázandó!
Alkalmazható saját és mű körmökön is!
 Kiváló minőség! Több színben is kapható, most bevezető áron!
Újdonság a piacon! Csapj le rá most!  
18-as árnyalat: nem csak 18 éven felülieknek. : ) Pink és rózsaszín, cicás, Barbie-s, csajos... a személyes kedvencem. Élénk, ragyogó, nőies.
A terméken magyar nyelvű felirat nem olvasható. Itt a terméklapon mindent leírtam, ami fontos a terméket és használatát illetően.  
Lejárati idő a "nalezy zuzyc do" felirat után olvasható a tégelyen.
Személyes átvétel / Utalás + Posta:
 
Személyes átvétel:
Feltétele, hogy pontosan érkezel és a termék(ek) vételárát pontosan kiszámolva hozod.
Több helyszínt tudok biztosítani és több időpontot, de ha nem jutunk közös nevezőre a lakcímem az átvételi helyszín – ezt vedd figyelembe rendeléskor! Sajnos nem tudok mindenkinek megfelelni!
Helyszínek:
X. kerület Kőbánya, a lakcímemen: előre megbeszélt időpontra tudsz jönni, ez lehet a hét bármely napján, reggeltől estig igény és egyeztetés szerint. A Szent László gimnázium szomszédságában lakunk, a ház közvetlen közelében áll meg a 62-es, a 3-as, a 28A villamos, valamint a 85-ös busz. A 9-es busz végállomása 2 villamosmegálló innen.
Blaha Lujza tér – hétköznap munkaidőben 1 időpont, fix helyen, fix időben.
III. kerület, Óbuda, Tímár utca-Nagyszombat utca-Lajos utca környéke, kéthetente 1 időpont munkanapokon, munkaidőben.
XI. kerület Etele tér– hetente 1 időpont, általam megadott helyen és időben.
Más helyszín nem lehetséges, köszönöm a megértést!
 
Kivételt képeznek a szettek, melyeket csak a lakcímemen lehet átvenni!
 
Utalás-Posta:
 
Amennyiben több terméket vásárolsz nálam egyszerre, a postaköltség a súly szerint alakul. A Vatera/Teszvesz rendszere külön számolja fel a postaköltséget minden termékre, de természetesen én egy postaköltséggel, egy postával küldök el majd mindent. A költség a csomag súlya szerint kerül majd meghatározásra, s az összeget e-mailben megírom!
 
A postázás menete: E-mailt küldök a vásárlást követően személyre szabottan a rendelés összesítésével, a kikalkulált postaköltség összegével és az utalási adatokkal. Erre az e-mailre kérlek válaszolj, hogy tudjam, hogy megkaptad! Az utalás végrehajtása után kérlek MINDENKÉPPEN értesíts, hogy megtörtént, mert csak akkor kereslek a számlán az utalások között! Aki nem értesít, annak nem adom fel a csomagját! Kérem ezt figyelembe venni! Köszönöm!
 
Előre el kell utalnod a termék(ek) vételárát + a postaköltséget egy összegben. Az utalásról kapott értesítést követő max. 3 munkanapon belül postázom a terméket Neked. Ajánlottan!
 
Postakész boríték: 370Ft. Ez egy hosszúkás, úgynevezett francia boríték, amelyet előre megveszek a postán és beleteszem a termékeket. Feladáskor erre nem mérnek súlyt, tehát fixen 370Ft-ért el lehet benne küldeni, ami belefér. Több kisebb termék esetén nagyon megéri, például több db körömreszelő, 5-6db 6ml-es gél lakk is belefér. Ajánlottan kerül feladásra! Nagyobb termékek esetében ez az opció nem elérhető, vagy a nagyobb 465Ft-os postakész borítékos postázás választható. Ahol rendeléskor nincs postakész boríték opció a szállítások között, ott nem alkalmazható.
 
Utolsó postázási nap: csütörtök! Utána már csak hétfőn megyek postára.
 
100% pozitív visszajelzésű, PROFI eladó vagyok.
Ha kérdésed van fordulj hozzám bizalommal!
Nézd meg a többi termékemet is!!!



Jelenlegi ára: 390 Ft

Az aukció vége: 2013-08-10 11:00
. MINI Thermo hőre színt váltó körömlakk 5ml ÚJ 18 - Jelenlegi ára: 390 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése